Sustenabilitate

Sustanabilitate in fabricarea berii in Romania

Nu te urca la volan nici macar dupa o gura de bere. Berea este pentru a te distra nu pentru a fi “distras”.

Daca nu ai inca 18 ani, mai asteapta un pic, o sa te bucuri si tu, curand, de bere.

Cand pleci de la gratar sau de la picnic, strange dupa tine, in acel loc o sa ajunga tot cineva dornic de a se bucura de liniste si de bere, ajuta-l sa faca asta.

Recicleaza si sorteaza cutiile de aluminiu, sticlele si restul de deseuri. Mai multe cutii de bere reciclate, mai mici sanse ca producatorii de cutii de aluminiu sa ceara mai multi bani pentru aceeasi cutie de bere.

La terase, baruri, disco, restaurante sau alte locuri unde mai devreme sau mai tarziu frecventezi toaleta, pastreaza curatenia, nu te juca de-a pompierul si curata dupa tine, pe cat se poate. Daca cineva este platit pentru a pastra curatenia, nu inseama ca asta acopera orice mizerii.

Este ideal ca bucuria si chiotele, chiar intr-un grup mai numeros, sa ramana intre voi – poate vecinii de terasa nu sunt intr-o dispozitie tocmai de sarbatoare.

Fa-ti obiceiul de a experimenta si vizita locuri care sunt in afara zonei tale de confort. O bere ieftina, bauta intr-un loc autentic, in provincie, alaturi de batranii locului dornici sa afle lucruri despre tine si sa impartaseasca istorii despre ei este mai pretioasa decat o bere scumpa savurata intr-un loc scortos, in centrul orasului.

Indiferent ca vorbim de bere “mainstream” sau “aritzanala”, cumpara, pe cat se poate, bere fabricata in Romania, astfel ajuti pe cineva sa isi pastreze jobul sau afacerea.

Fii mereu stapan pe tine si tine-te departe de orice idei aventuroase. Multe accidente au inceput cu zicala “Tine putin berea asta…”

Pune la chei un desfacator de capace de bere, nu se stie niciodata cand ai nevoie de unul.

Bea berea pentru a scoate ce e mai bun din tine, nu pentru rascoli frustrari si lucruri nerezolvate. Lumea e satula de “Cichi Ceni” sau “Van Dami”.

Acestea fiind spuse, ne vedem la bere!